Dickensstraat 42, Tussenwoning in Rotterdam

Verkocht

Ga terug

Omschrijving

LET OP: DIT IS EEN "BIEDEN VANAF PRIJS"

Direct aan het park gelegen 5-kamer eengezinswoning, met grote voor- en achtertuin en zonnescreens aan de voor- en achterzijde voor de warme dagen! Op steenworp afstand is "Kinderboerderij De Kooi" en zoals gezegd een heerlijk park, te vinden. Ook zijn de winkels (Jumbo, Lidl, Kruidvat, etc.), scholen en het openbaar vervoer (bus en tram) op loopafstand. Binnen 2 minuten bent u op de snelweg!

Entree met garderobehoek, trap naar de eerste verdieping, berg-/meterkast, toilet met fonteintje en toegang tot de keuken en de doorzonwoonkamer.

De woonkamer is voorzien van een schuifpui; u kunt zo de achtertuin bereiken, welke is voorzien van een stenen berging en achterom. U kunt hier heerlijk van uw rust genieten en u heeft veel privacy (geen inkijk van flatgebouwen of overburen).

Via de gesloten keuken is het eveneens mogelijk de achtertuin te betreden. De keuken is aan vervanging toe, u kunt hier een prachtige nieuwe keuken realiseren in uw eigen stijl; u kunt ervoor kiezen de keuken gesloten te houden, waardoor u aan twee kanten van de ruimte de keuken kunt plaatsen. U kunt er ook voor kiezen om de keuken bij de woonkamer te trekken en zo een L-keuken te realiseren, of misschien wel een heus kookeiland!

Op deze verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer. De aan de achterzijde gelegen slaapkamer is voorzien van een grote kastenwand met schuifpanelen. Er is een slaapkamer aan de voorzijde gesitueerd en nog een slaapkamer aan de achterzijde. Alle kamers zijn voorzien van screens.

De badkamer (1,88m. x 1,27m.) is geheel betegeld en beschikt over een douchecabine, wastafel, radiator, badkamerspiegelkast en 2e toilet. Verder is er op de overloop een vaste kast voorzien van een wasmachineaansluiting. Tevens bevindt zich hier een hardhouten trap naar de 2e verdieping.

Wat een ruimte! U kunt deze kamer eigenlijk voor van alles en nog wat gebruiken; een tienerkamer, studeerkamer, thuiswerkplek of misschien heeft u een leuke hobby die de nodige ruimte vergt; alles is mogelijk! U heeft aan de voorzijde prachtig uitzicht over het park.

Op de voorzolder bevindt zich de opstelling voor de cv-ketel (bouwjaar 2011).

Bijzonderheden
- de woning is op eigen grond gelegen
- de begane grond en 1e verdieping zijn voorzien van kunststof kozijnen en dubbel glas
- de dakkapel vertoont wat achterstallig onderhoud en dient opgeknapt te worden; het is mogelijk om hiervoor aanspraak te maken op een subsidieregeling die voor deze wijk van kracht is; u krijgt 45% van uw investering terug, met een maximum van € 3.000,-. Deze regeling loopt tot eind 2018.
- u kunt gratis gebruik maken van een "woningverbeteradvies", aangeboden door de gemeente Rotterdam
- notaris is voorbehouden aan de verkoper

Afmetingen:
- woonkamer: 7,14m. x 3,65m./2,90m.
- keuken: 2,65m. x 2,65m.
- toilet: 0,86m. x 0,94m.
- slaapkamer 1: 2,90m. x 3,77m.
- slaapkamer 2: 3,65m. x 2,85m.
- slaapkamer 3: 2,65m. x 2,65m.
- badkamer: 1,85m. x 1,23m.
- voorzolder: 1,42m. x 3,17m.
- slaapkamer 4/zolderverdieping: 4,73m. x 3,55m./3,84m.


Kenmerken

Prijs:
€ 175.000,- k.k.
Postcode:
3076SE
Woningtype:
Tussenwoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, oosten
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
104m²
Perceeloppervlakte:
147m²
Inhoud:
312m³
Bouwperiode:
1961-1961

Locatie

Interesse in deze woning?

Voor al uw vragen kunt u ons bellen op
010 - 432 23 55 of stuur een mail naar info@mom-makelaardij.nl