Dickensstraat 40, Tussenwoning in Rotterdam

Verkocht

Ga terug

Omschrijving

WEES ER SNEL BIJ!!!

Deze verrassend ruime 5-kamereengezinswoning met voor- en achtertuin is gelegen in de kindvriendelijke, groene en rustige wijk Lombardijen. Op steenworp afstand ligt het "Bijenpark" en Kinderboerderij “De Kooi”. Verder zijn er in de directe nabijheid winkels (o.a. winkelstrip Spinozaweg), openbaar vervoer (bus, tram en trein), speeltuinen, scholen en uitvalswegen aanwezig. Wonen in een wereldstad als Rotterdam, met toch de rust van een dorp!

• Entree, hal (4,46m. x 1,00m.) met garderobehoek en kast. In de hal bevindt zich het toilet (0,86m. x 0,94m.), een bergkast/meterkast en de trap naar de 1e verdieping. Onder de trap, in de bergkast is een opstelling voor de wasmachine gemaakt.

• De heerlijk lichte en ruime doorzonwoonkamer (7,31m. x 3,65m./2,90m.) met open keuken heeft uitzicht op de achtertuin. De woonkamer is voorzien van een plavuizen vloer met vloerverwarming. Via de keuken heeft u toegang tot de achtertuin (5,96m. x 7,44m.) met stenen berging, zonnescherm en achterom. De tuin is op het zuidoosten gelegen.

• De open keuken (2,66m. x 2,64m.) is van alle luxe voorzien: een natuurstenen aanrechtblad, vaatwasser, combimagnetron, inductiekookplaat, afzuigkap, inbouwkoel- en vrieskast en Quooker.

Op de eerste etage heeft u via de overloop toegang tot 3 slaapkamers, badkamer, bergkast en vaste trap naar de 2e verdieping.

• De ouderslaapkamer (3,77 m. x 2,90m.) is aan de achterzijde gelegen en beschikt over vaste kasten.

• De 2e slaap-/studeerkamer (2,66 m. x 2,64m.) is eveneens aan de achterzijde gesitueerd.

• De 3e slaapkamer (3,65m. x 2,85m.) is aan de voorzijde gelegen en beschikt over 1 vaste kast. De gehele verdieping is voorzien van een moderne laminaatvloer.

• De badkamer (1,85m. x 1,23m.) is voorzien van een douchecabine, (diverse standen-)stortdouche, spiegel en badkamermeubel.

Op de tweede etage is een royale slaapkamer gerealiseerd, met vast bureau, keurig afgewerkte wandkasten en twee zolderramen.
Hier bevindt zich eveneens de opstelling voor de CV-combiketel.

Bent u op zoek naar een kant en klare, lichte, moderne woning in een groene en kindvriendelijke wijk, belt u ons dan snel voor een bezichtiging! En let op: er worden maar weinig dergelijke eengezinswoningen aangeboden in de wijk Lombardijen!!

Bijzonderheden
- De woning is volledig voorzien van kunststof kozijnen en dubbel glas.
- Aan de voor- en achterzijde zijn elektrisch bedienbare screens geplaatst; in de achtertuin een zonnescherm.
- De woning is gelegen op eigen grond en beschikt over 4 zonnepanelen (2016) op het dak.
- Notaris voorbehouden aan verkoper.


Kenmerken

Prijs:
€ 198.000,- k.k.
Postcode:
3076SE
Woningtype:
Tussenwoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, noord-westen
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
100m²
Perceeloppervlakte:
147m²
Inhoud:
300m³
Bouwperiode:
1961-1961

Locatie

Interesse in deze woning?

Voor al uw vragen kunt u ons bellen op
010 - 432 23 55 of stuur een mail naar info@mom-makelaardij.nl