Dickensstraat 35, Portiekflat in Rotterdam

Verkocht

Ga terug

Omschrijving

Sfeervol 3 kamerappartement op de 2e etage van een 4-woonlagentellend appartementencomplex in de groene en gezellige wijk Lombardijen. Op loopafstand vindt u een groot aanbod aan winkels (o.a. winkelstrip Spinozaweg), scholen, speelplaatsen, openbaar vervoer (bus, tram, trein) en uitvalswegen. Op steenworp afstand is het “Bijenpark” gelegen en Kinderboerderij “De Kooi”.

Rustig wonen, in een wereldstad als Rotterdam!

Entree met bellentableau en intercom, brievenbussen en trappenhuis.

Via de hal (2,17m. 2,20m.) met garderobehoek heeft u toegang tot de verschillende vertrekken, waaronder het toilet (1,20m. x 0,91m.).

De moderne woonkamer (3,77m. x 4,85m.) beschikt over een mooie vloer (vinyl in laminaatlook) en schouw met moederhaard. Aan de voorzijde is een grote raampartij aanwezig. In de muur, die de woonkamer van de 2e slaap-/studeerkamer scheidt, zijn leuke speelse glaselementen aangebracht.

De keuken (2,50m. x 1,88m.) in lichte kleurstelling grenst aan het aan de achterzijde gelegen inpandige balkon (1,88m. x 0,85m.) en beschikt over losse apparatuur (4-pits gaskookplaat en koelkast).

De slaapkamer (4,63m. x 2,57m.) is aan de achterzijde van de woning gelegen. De 2e slaap-/studeerkamer (3,88m. x 2,12m.) aan de voorzijde.

De gemoderniseerde badkamer (1,15m. x 3,33m.) in warme kleurtinten, is voorzien van een wastafel, doucheruimte met spatscherm, designradiator en wasmachineaansluiting.

De berging bevindt zich in de onderbouw.

Bent u op zoek naar een leuk en betaalbaar appartement in een groene wijk, maar met de mogelijkheid om binnen 20 minuten in het centrum te zijn? Belt u ons dan snel voor een bezichtiging!

Bijzonderheden
- De woning is op eigen grond gelegen.
- Verwarming via centrale verwarming middels moederhaard en warm water via een geiser.
- De woning is aan de achterzijde volledig voorzien van kunststof kozijnen en dubbel glas. De kozijnen aan de voorzijde moeten t.z.t. vervangen worden door kunststof kozijnen en dubbel glas (de VVE is een subsidietraject gestart).
- De VVE is actief en bedraagt EUR 85,- per maand.
- Notaris voorbehouden aan de verkoper


Kenmerken

Prijs:
€ 109.000,- k.k.
Postcode:
3076SB
Woningtype:
Portiekflat
Soort bouw:
bestaand
Kamers:
3
Slaapkamers:
2
Woonoppervlakte:
57m²
Inhoud:
170m³
Bouwperiode:
1962-1962

Locatie

Interesse in deze woning?

Voor al uw vragen kunt u ons bellen op
010 - 432 23 55 of stuur een mail naar info@mom-makelaardij.nl