Dickensstraat 117, Tussenwoning in Rotterdam

Verkocht

Ga terug

Omschrijving

Een buitenkans! Deze leuke en gemoderniseerde eengezinswoning met ruime voor- en achtertuin (direct grenzend aan het achtergelegen Bijenpark) is prachtig gelegen in een groene en kindvriendelijke wijk. Op steenworp afstand ligt Kinderboerderij “De Kooi”. Verder zijn er in de directe nabijheid winkels (o.a. winkelstrip Spinozaweg), openbaar vervoer (bus, tram en trein), speeltuinen, scholen en uitvalswegen aanwezig. Binnen enkele minuten bent u de stad uit!

Begane grond:
Entree en hal met garderobehoek. In de hal bevindt zich het toilet (0,84m. x 0,98m.), een bergkast/meterkast en de trap naar de 1e verdieping.

De heerlijk lichte en ruime doorzonwoonkamer (7,00m. x 3,65m./2,90m.) heeft uitzicht op de achtertuin en het achtergelegen park. De woonkamer is voorzien van een lichte laminaatvloer en sfeervolle open haard.

Via de keuken heeft u toegang tot de achtertuin (5,60m. x 9,00m.) met stenen berging en achterom. De tuin op het zuidwesten grenst aan het park en biedt veel privacy en rust.

De gesloten keuken (2,66m. x 2,64m.) is in oude staat en beschikt over een boiler en vaste bergkast.

Op de eerste etage heeft u via de overloop toegang tot 3 slaapkamers, badkamer, en bergkast. Middels een vlizotrap komt u op de 2e verdieping.

De ouderslaapkamer (3,73 m. x 2,95m.) is aan de achterzijde gelegen en beschikt over 2 vaste kasten. De 2e slaap-/studeerkamer (2,66 m. x 2,64m.) is eveneens aan de achterzijde gesitueerd. De 3e slaapkamer (3,68m. x 2,80m.) is aan de voorzijde gelegen en beschikt over 1 vaste kast. De gehele verdieping is voorzien van een moderne laminaatvloer.

De badkamer (1,87m. x 1,24m.) is voorzien van een douchegedeelte en wastafel.

Op de tweede etage is een zolderkamer met veel opbergruimte. Deze kamer kan omgebouwd worden tot een 4e en eventueel zelfs een 5e slaapkamer. Het plaatsen van een dakkapel aan de voor- en/of achterzijde behoort tot de mogelijkheden. Op deze verdieping bevindt zich ook de opstelling voor de CV-ketel.

Bent u op zoek naar een leuke en moderne woning in een groene en kindvriendelijke wijk, belt u ons dan snel voor een bezichtiging!

Bijzonderheden
- De woning is volledig voorzien van hardhouten kozijnen en dubbel glas.
- De gehele woning is zowel binnen als buiten recent geschilderd en voorzien van onderhoudsvrije buitenbetimmering.
- Badkamer en toilet zijn dit jaar (2014) opnieuw betegeld.
- Alle wanden in de woning zijn keurig afgewerkt en op de benedenverdieping ligt een nieuwe laminaatvloer.
- De woning is gelegen op eigen grond.


Kenmerken

Prijs:
€ 150.000,- k.k.
Postcode:
3076SC
Woningtype:
Tussenwoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja
Kamers:
5
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
81m²
Perceeloppervlakte:
153m²
Inhoud:
315m³
Bouwperiode:
1961-1961

Locatie

Interesse in deze woning?

Voor al uw vragen kunt u ons bellen op
010 - 432 23 55 of stuur een mail naar info@mom-makelaardij.nl