Veluwemeer 19, Hoekwoning in Barendrecht

Verkocht

Ga terug

Omschrijving

Wat een plaatje! Deze prachtige woning is uniek (op de hoek) gelegen in de kindvriendelijke wijk "Meerwede", aan een doodlopende straat en staat op maar liefst 375m2 eigen grond. Direct tegenover de woning is een speelplaatsje voor kinderen, vanuit de keuken heeft u hier zicht op. Verder zijn alle voorzieningen in de buurt; winkelcentrum "Carnisse Veste", openbaar vervoer (bus en tram), sportverenigingen (o.a. scouting, hockey, fitness), scholen, prachtige natuurgebieden en uitvalswegen.

De tuin grenst aan het water en de aan de achterzijde gelegen (Middel-)dijk. De tuin is omringd door een haag leilinden; als deze bomen in bloei staan heeft u geen inkijk en volledige privacy. Er zijn verscheidene plekjes in de tuin gecreƫerd waar het heerlijk toeven is; chillen op de loungebank direct naast de woning, dineren op de vlonder aan het water en 's avonds knus met een dekentje onder de kap van de sfeervolle kapschuur. Als u de foto's bekijkt, begrijpt u waarom wij zo enthousiast zijn. Maar pas op, voordat je het weet ben je verliefd!

Aan de voorzijde bevinden zich twee deuren. De ene deur is de toegangsdeur tot de woning en via de andere deur komt u in de inpandige berging.

Hal met garderobehoek, toilet met fonteintje, meterkast, trap naar de eerste verdieping en toegang tot de berging en de woonkamer.

Vanuit de royale woonkamer, met veel raampartijen, kijkt u op de fraai aangelegde tuin. Door de uitbouw is hier een geweldig grote en sfeervolle woonkamer gecreƫerd. Op de vloer liggen houten vloerdelen in Frans eiken. Via de woonkamer komt u in de aan de voorzijde gelegen keuken; deze beschikt over een combimagnetron*, afzuigkap, 5-pitsgaskookplaat, koelkast* en vaatwasser*.

De tuin is zeer fraai aangelegd, met een vlonder, leilinden, beukenhagen en een kapschuur. Direct aan het water en aan de overzijde de Middeldijk. Verder is er een elektrisch zonnescherm, stenen barbecue en een extra berging aanwezig.

* deze apparatuur is onlangs vervangen

Op de gehele eerste verdieping ligt eveneens een mooie Frans eiken houten vloer. Hier bevinden zich de overloop (met erker), welke nu als logeerkamer wordt gebruikt, de ouderslaapkamer met inbouwkast, badkamer, tweede slaapkamer en trap naar de tweede verdieping.

De badkamer is voorzien van een ligbad, douchegedeelte, 2e toilet, verwarmingselement, wastafel en badkamermeubel.

De zolderverdieping met eveneens een sfeervolle erker, biedt veel mogelijkheden; een derde slaapkamer, kantoorruimte of hobbykamer? Het kan allemaal. De cv-ketel is hier gesitueerd, evenals de wasmachineaansluiting en de mechanische ventilatie unit. Er zijn dakramen en er is bergruimte onder het dakbeschot en op de vliering.

Bijzonderheden
- de woning is volledig voorzien van dubbel glas
- de buitenzijde is in 2016 geschilderd
- notaris voorbehouden aan de verkoper


Kenmerken

Prijs:
€ 489.000,- k.k.
Postcode:
2993PX
Woningtype:
Hoekwoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, westen
Kamers:
5
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
158m²
Perceeloppervlakte:
375m²
Inhoud:
576m³
Bouwperiode:
1999-1999

Locatie

Interesse in deze woning?

Voor al uw vragen kunt u ons bellen op
010 - 432 23 55 of stuur een mail naar info@mom-makelaardij.nl