Händelstraat 32, Tussenwoning in Barendrecht

Verkocht

Ga terug

Omschrijving

Pas op! Kijken is verliefd worden!

Bent u op zoek naar een comfortabele en gezellige 4-kamereengezinswoning? Een woning in het mooie Barendrecht, in de geliefde en kindvriendelijke woonwijk “Nieuweland”? Dan wordt u hier vast héél blij van!

Dit pareltje ligt in de wijk “Nieuweland” te Barendrecht en is uitstekend bereikbaar met alle vormen van openbaar vervoer: de trein, bus en ook sneltram. Vanuit het plaatselijke NS-station, bent u in circa 20 minuten in het centrum van Rotterdam. Ook de uitvalswegen naar de rijkswegen A15, A16 en A29 vindt u op korte afstand.

Op loopafstand bevindt zich het gezellige Muziekplein, waar verschillende winkels te vinden zijn, waaronder een grote Dirk van den Broek en Verhage; u kunt hier terecht voor uw dagelijkse boodschappen en (stiekem) een kroket of ijsje snacken. Voor een uitgebreider winkelaanbod en een echte shop ervaring bent u binnen 5 minuten fietsen op de Middenbaan, waar allerlei winkels, boetieks en restaurantjes te vinden zijn. Ook winkelcentrum “Carnisse-Veste” is dichtbij. Bent u nog niet uit gewinkeld? Dan pakt u de bus, die binnen loopafstand is, richting winkelcentrum Zuidplein; vandaaruit kunt u ook heel gemakkelijk naar het centrum van Rotterdam.

Maar niet alleen shopliefhebbers zullen hier blij worden. Ook sportievelingen en natuurliefhebbers zitten hier gebakken. Op korte afstand is er het wijkpark, de speel-/kinderboerderij “De kleine Duiker” en u kunt genieten van het uitgestrekte natuurgebied van “de Oude Maas”, of de “Carnisse- en Rhoonse Grienden” met veel vrije wandel- en fietsroutes. Een 18-holes golfbaan behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Zwembad “Inge de Bruijn” is op fietsafstand, evenals een hockey vereniging. Ook voetbalvereniging Barendrecht of Smitshoek zijn in de buurt te vinden. Vlakbij de woning is een leuk speelveldje.

Avondje uit? U hoeft er niet ver voor weg, want het gezellige theater “het Kruispunt” is vlakbij, zo is een avondje theater in een handomdraai geboekt! Vooraf een hapje eten? Tuurlijk!

Basisscholen, kinderopvang, scholen voor voortgezet onderwijs, het is er allemaal.

Kortom, een uitstekende plek, met voor elk wat wils!

Het huis zal u aangenaam verrassen. De mooie foto's spreken waarschijnlijk al voor zich, wat een gezellige, lichte en ruime gezinswoning !

Via de fraai aangelegde en onderhoudsvriendelijke voortuin komt u de woning binnen. In de hal bevindt zich de meterkast, garderobehoek, een toilet met een fonteintje, trap naar de eerste verdieping en toegang tot de woonkamer met open keuken.

De woonkamer, voorzien van een mooie laminaatvloer (welke u in het gehele huis terugziet) en uitbouw doet ons hart sneller kloppen. Wat een sfeervolle ruimte! Er is veel lichtinval door de grote ramen en schuifpui over de gehele breedte van de kamer.

De landelijke keuken springt meteen in het oog, een ware eyecatcher in dit huis. De keuken is van alle gemakken voorzien; een vaatwasser, koelkast, gaskookplaat, afzuigkap en combi-oven.

Via de schuifpui heeft u toegang tot de aangename achtertuin met berging. De tuin is onderhoudsvriendelijk, grotendeels betegeld, en heeft een kleine grasstrook. Wat een fijne plek. Ziet u zich hier al zitten in de zomeravonden bij een vuurkorf, met een wijntje?

De eerste verdieping heeft een hele ruime overloop en via deze overloop komt u in de keurig betegelde badkamer met ligbad/douche en badkamermeubel. Op deze verdieping bevindt zich ook een bergkast met aansluiting voor de wasmachine.

Aan de achterzijde van de woning zijn twee ruime en lichte slaapkamers gelegen.

Op de zolderverdieping is een royale slaapkamer gesitueerd, met een vaste kastenwand en een kast met opstelling voor de cv-ketel (Remeha, bouwjaar: 2014).

Bent u net zo onder de indruk van deze woning op deze prettige locatie, als dat wij zijn? Kom het dan snel met eigen ogen aanschouwen. Wij weten zeker; kijken is verliefd worden!

Bijzonderheden
- Eigen grond
- De woning is volledig voorzien van dubbel glas
- Verwarming en warm water middels cv-combiketel
- Notaris voorbehouden aan de verkoper

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.


Kenmerken

Prijs:
€ 349.000,- k.k.
Postcode:
2992RC
Woningtype:
Tussenwoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, noord-westen
Kamers:
4
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
104m²
Perceeloppervlakte:
141m²
Inhoud:
353m³
Bouwperiode:
1992-1992

Locatie

Interesse in deze woning?

Voor al uw vragen kunt u ons bellen op
010 - 432 23 55 of stuur een mail naar info@mom-makelaardij.nl